Sikonda - Sikondai horgásztavak

Kezelő: Komlói HE
Információ: 06-72/483-608 (Favorit horgászbolt)
Halak: ponty, amúr, kárász, lapátdévérek, csuka, harcsa, süllő

Horgászat: 0-24 óráig
Szálláslehetőség: Vízparti nyaralók mindig bérelhetők, Zöld Béka panzió a tavaktól 50 méterre.  (forrás: itthon.hu)

A kisebbik, kis szigettel a közepén, fenyőfákkal, bükkel, madárberkenyével borított partjával, az öreg halőrházzal már látványnak sem utolsó. Vizében ponty, amúr, rengeteg kárász, lapátdévérek, csuka, harcsa, süllő: egy magyar horgász számára ideális feltételek egy kiadós hétvégi kiruccanáshoz. Ha pedig a horgászbotot otthonhagyva csupán pihenni, sétálni szeretnének egy jót, akkor is ajánlom a környéket: kiépített sétálóút, vízparti büfé, egy hangulatos kis étterem, és úgy fél kilóméterre pedig ott a közelmúltban megépült Sikonda élményfürdő.
A nagyobbik tó is fantasztikus élmény. A büfé felőli oldal kitűnő szórakozást nyújhat családos horgászoknak, hiszen kényelmesen elfér az egész pereputty. A szemben lévő oldal inkább magányos farkasok horgászhelye, beülve két bokor és egy tölgy társaságába, beetetve négy tuskó mellé a parttól tíz méterre, csendben, teljesen ellazulva pecázni, nem kis eséllyel: ez sokunk vágya. Itt mindenki megtalálja hozzá a feltételeket.
A tó néhány néhány évvel ezelőtt tisztítva lett, és a halfauna újra lett telepítve, melynek zömét ponty, amúr és hatalmas kárászok alkotják. Rengeteg csukaivadék lett a vízbe helyezve, ezek néhány év múlva horgászhatók lesznek.
A vizekre napijegyet a halőrnél válthatunk. Ugyanitt minden szükséges információt beszerezhetünk a vízről, a lehetőségekről, közeli programokról.

Elérhetőség

Horgászat ezerrel

horgaszatezerrel@indamail.hu

Keresés

© 2013 Minden jog fenntartva.

Készíts ingyenes honlapotWebnode